Αναζήτηση
0
Καλάθι Αγορών
SALES HOT

Πολιτική επιστροφών

1. Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι από το προϊόν που παραγγείλατε μπορείτε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ευθύνεστε για τυχόν μείωση της αξίας του προϊόντος μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης του προϊόντος άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του προϊόντος (αρθρ. 3θ, Αποφ. Aριθ. Z1-891, ΦΕΚ Β /2144/2013).

Πριν προβείτε στην επιστροφή του προϊόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή fax, για να μας ενημερώσετε σχετικά με την υπαναχώρησή σας.

Στη συνέχεια παρακαλείστε να εκτυπώσετε και να στείλετε υπογεγραμμένη τη δήλωση υπαναχώρησης που θα βρείτε πατώντας στον σύνδεσμο ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ. Με την παραλαβή της ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ από εμάς, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης από εμάς.

Ο πελάτης ευθύνεται το προϊόν που επιστρέφει να είναι κατάλληλα συσκευασμένο, ώστε να μην αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο κατά την αποστολή του. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον πελάτη.

Εφόσον τηρηθούν τα παραπάνω και τα επιστρεφόμενα προϊόντα παραληφθούν σε άριστη κατάσταση όπως προβλέπεται, η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία κατά την οποία θα έχουμε λάβει τη ΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ που θα μας έχετε στείλει . Η επιστροφή των χρημάτων σας μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε εγκαίρως και εγγράφως.

 

2. Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος ή λάθος προϊόντος

Στην περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν ή προϊόν διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail ή fax, για να μας ενημερώσετε σχετικά και να προβούμε στην αντικατάστασή του.

Σας ενημερώνουμε ότι δεν φέρουμε ευθύνη για ελαττώματα που προέκυψαν από κακή χρήση του προϊόντος ή από χρήση διαφορετική από την προβλεπόμενη από τον κατασκευαστή ή από τυχαία γεγονότα όπως πτώση αντικειμένων κλπ. 

Το ελαττωματικό ή λάθος προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Σε περίπτωση έλλειψης του αρχικά επιλεγμένου προϊόντος θα σας επιστραφούν τα χρήματα εντός 14 ημερολογιακών ημερών με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας γνωστοποιήσετε εγκαίρως και εγγράφως.

Για την επιστροφή του λάθος προϊόντος προϋποτίθεται ότι το προϊόν θα βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, πλήρες, δεν θα έχει ανοιχτεί ή παραβιαστεί καμιά συσκευασία του και δεν θα έχει αλλοιωθεί το προϊόν ή η συσκευασία του με κανέναν τρόπο (αρθρ. 10, Ν. 2251/1994). 

Σε κάθε περίπτωση, ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη της επιστροφής του λάθος προϊόντος στον αποστολέα στην κατάσταση στην οποία τον παρέλαβε, π.χ. να επιστρέψει το προϊόν κατάλληλα συσκευασμένο, ώστε να μην αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο κατά την αποστολή του σε εμάς. Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν δεν πληροί τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφεται στον αποστολέα του με χρέωση του ιδίου.

Τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος βαρύνουν το www.craftylife.gr.

Τα έξοδα αποστολής νέου προϊόντος για την αντικατάσταση του ελαττωματικού ή λάθος προϊόντος βαρύνουν το www.craftylife.gr.