Αναζήτηση
0
Καλάθι Αγορών

Τροποι Πληρωμης και Αποστολης

 Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ).

Σε περίπτωση που πραγματοποιείστε παραγγελία εντός Σαββατοκύριακου ή επίσημης αργίας, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα αποσταλεί εντός 24 ωρών από τη στιγμή που είναι έτοιμη. Σε περίπτωση αλλαγών στα προαναφερόμενα θα υπάρχει σχετική ενημέρωση με e-mail και με σχετική ανάρτηση στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ελάχιστη παραγγελία 2 Ευρώ.

Τα μεταφορικά είναι δωρεάν για παραγγελίες άνω των 50 Ευρώ (χωρίς το κόστος των μεταφορικών).

 

ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ- ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Οι διαθέσιμοι μέθοδοι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

Α) Με αντικαταβολή

Β) Μέσω της υπηρεσίας PAYPAL

Γ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Δ) Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της VivaWallet


Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η πληρωμή της παραγγελίας με αντικαταβολή, στην διεύθυνση που θα μας υποδείξετε, επιβαρύνεται με τα έξοδα αντικαταβολής.

Το κόστος μεταφοράς με αντικαταβολή διαμορφώνεται ως εξής:

1) Για την Αττική: Για δέματα έως 2 κιλά το συνολικό κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται στα 4,5 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,10 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

2) Για την Υπόλοιπη Ελλάδα: Για δέματα έως 2 κιλά το συνολικό κόστος μεταφοράς (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αντικαταβολής) διαμορφώνεται στα 5,5 Ευρώ (με ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,18 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

 

Β) Μέσω της υπηρεσίας PAYPAL

Η πληρωμή της παραγγελίας μέσω της υπηρεσίας PAYPAL περιλαμβάνει μόνο το κόστος μεταφοράς των προϊόντων, το οποίο διαμορφώνεται σύμφωνα με τη διεύθυνση αποστολής και το βάρος τους.

Για όλη την Ελλάδα: Για δέματα έως 2 κιλά το συνολικό κόστος μεταφοράς (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) διαμορφώνεται στα 3,15 Ευρώ (με ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,18 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

 

Γ και Δ) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω της VivaWallet


Για όλη την Ελλάδα:  Για δέματα έως 2 κιλά το συνολικό κόστος μεταφοράς διαμορφώνεται στα 3,15 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ). Η χρέωση για κάθε επιπλέον κιλό είναι 1,18 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

 

To Crafty Life δεν έχει ευθύνη για τυχούσα καθυστέρηση παραλαβής της παραγγελίας σας για λόγους ανωτέρας βίας όπως απεργίες, κακές καιρικές συνθήκες κλπ.

 

WE SHIP INTERNATIONALLY !

Posting: 1st Class Priority

Delivery time: International Priority mail is normally delivered to European Union countries in three working days following the day of their posting, and to the rest of the World in 3-5 days.

Calculate Postage: http://www.elta.gr/en-us/calculatepostage.aspx  please mark (Priority: 1st Class, Category: Registered and Size: Irregular)

You can also see the postage in your cart!