Αναζήτηση
0
Καλάθι Αγορών
SALES HOT

Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων

 

Για την εξασφάλιση της προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του Crafty Life λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Οι χρήστες μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα Crafty Life χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Προσωπικά δεδομένα ζητούνται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας μόνο στην περίπτωση που επιθυμούν να παραγγείλουν κάποιο προϊόν, να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας και/ή να μας στείλουν email (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail , διεύθυνση αποστολής προϊόντων).

Τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες για τη διεκπεραίωση των συναλλαγών τους είναι τα απολύτως απαραίτητα προκειμένου να ολοκληρωθεί και να αποσταλεί η παραγγελία εύρυθμα (όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.).

Τα όποια στοιχεία παρέχει ο χρήστης είναι απόρρητα και δεν διανέμονται με οποιοδήποτε τρόπο σε τρίτους, με εξαίρεση την περίπτωση που οι συγκεκριμένες πληροφορίες ζητηθούν με δικαστική απόφαση από όργανα του Νόμου.

Προκειμένου να συνδεθείτε και να έχετε πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία γίνεται ταυτοποίηση. Για το λόγο αυτό σας ζητείται να εισάγετε το e-mail σας και τον Κωδικό Πρόσβασης (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Συστήνεται να μεταβάλλετε τον Κωδικό Πρόσβασης (password) συχνά. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση που ο Κωδικός Πρόσβασής σας χαθεί ή διαρρεύσει θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα, διαφορετικά το Crafty Life δε φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση του κωδικού πρόσβασης από τρίτα πρόσωπα.